életbiztosítás

életbiztosítás kalkulátor

Életbiztosítás kalkulátor teljes körű biztosítási kínálat 16 biztosító 38 élet- és több száz vagyon-terméke, és továbbá 6 bank és pénzintézet 30 terméke áll rendelkezésünkre. Az életünkkel kapcsolatos fő  kockázataink pénzügyi megoldásában nyújt segítséget az életbiztosítás kalkulátor a pénzügyi biztonságát, ezentúl magas életkor elérése esetén a biztosított életszínvonalának megőrzését segíti.

Milyen egy korszerű, jó kockázati életbiztosítás? Miben tud segíteni egy biztosítás tanácsadó?

Jó az ár/érték arány, kedvező áron köthető. Minél hosszabb tartamra nyújtson védelmet, hogy nagyobb eséllyel érjük meg a végét, ahhoz egyéb biztosítási védelmek is beépíthetők legyenek. Vegye figyelembe a kockázatcsökkentő tényezőket (egészséges életmód, nem dohányzás) Egyszerűen, gyorsan legyen megköthető. Legyen benne valami extra, egyedi, ami megkülönbözteti a többitől, Haláleseti (kockázati) biztosítás, Legegyszerűbb életbiztosítás „ember CASCO”. Egy biztosítási esemény (biztosított tartam alatti halála). Legolcsóbb életbiztosítás nincs díjtartaléka. Nincsenek maradékjogai (nem visszavásárolható).

Kinek van szüksége kockázati életbiztosításra?

életbiztosítás
  • Akinek szerettei, hozzátartozói vannak
  • Aki tiszta anyagi helyzetet akar maga után hagyni Hiteltartozás esetén Örökösödésnél Temetésnél

Mekkora védelmet biztosítsunk szeretteinknek?

Adósság, hiteltartozás formájában temetési költségként örökség után fizetendő illeték formájában, a családi költségvetésből kieső jövedelem formájában. Az életbiztosítások hosszú távú tartalékképzésen alapulnak, a biztosító társaság által nem felbontható szerződések. A biztosítások esetében egyéni és csoportos életbiztosításokról beszélhetünk. Egyéni biztosítás esetén a biztosítottak egyének, és a hozzájuk kapcsolódó biztosítási eseményekre kötik az életbiztosítást.

Csoportos életbiztosítás esetében a biztosítás szerződője legtöbbször egy egész munkahelyi csoportra köt életbiztosítást például nagyvállalatoknál, ilyenkor a biztosító díjkedvezményt adhat, ezért sok esetben vonzó lehet a csoportos biztosítás. Életbiztosítás kalkulátor nem automatikus, adja keressen minket, pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hozzászólások lezárva.